0
+1
  1. Over ons

Over ons

Hoe het allemaal begon…

Het jaar 2020 willen we het liefst zo snel mogelijk vergeten, maar laten we ook eens kijken naar wat het ons juist heeft gebracht. Doordat veel activiteiten niet meer buitenhuis konden plaatsvinden ontstonden er namelijk weer nieuwe ideeën en oplossingen. Zo werd ook ons creatieve brein aangewakkerd en zijn wij gelijk aan de slag gegaan.

Er bleek opvallend veel vraag naar een helpende hand bij het organiseren van tuinfeesten. Zo ontstond bij ons al snel het idee om sfeerconcepten te gaan creëren. Wat is namelijk een feest zonder sfeer? Met behulp van ons sterke gevoel voor detail en onze flinke dosis creativiteit zijn wij erin geslaagd om een aantal unieke sfeerpakketten te ontwikkelen die hét verschil maken op elk tuinfeest.

Wat doen wij?

Wij bieden een aantal sfeerconcepten aan in verschillende pakketten. Door de variatie in aanbod is er voor ieder tuinfeest een passend pakket beschikbaar. Deze opties zijn in elk soort thema verkrijgbaar:

  • Pakket 1:
  • Pakket 2:
  • Pakket 3:

Heb je de basis al goed voor elkaar, maar mis je nog wat unieke elementen om jouw tuinfeest compleet te maken? Ook daarbij kunnen wij je helpen. Wij verhuren namelijk naast complete sfeerpakketten ook losse elementen. Zo kan je uit verschillende thema’s unieke items selecteren. Wie weet kom jij tot een interessante nieuwe combi en creëer je zo zelf een compleet nieuw thema.

Think green...

Tijdens het ontwerpen van onze elementen staat duurzaamheid centraal. Dit doen wij door items te ontwerpen die in verschillende jasjes gestoken kunnen worden. Zo kan de bar door middel van een kleine aanpassing zowel binnen het thema "Magical Boho" als "Saturday Night Fever". Op deze manier zorgen wij ervoor dat alle items maximaal gebruikt kunnen worden. Why waste?

Voor wie?

Wij zijn er voor iedereen met een beschikbare tuin en bieden de belangrijkste basis voor je tuinfeest: sfeer! Voor zowel de particuliere als zakelijke markt zijn er verschillende sfeerconcepten beschikbaar. Wil jij jouw verjaardag vieren in de tuin of heb je bijvoorbeeld een speciale opening op de planning? Schroom niet om ons te benaderen!

  • Kan jij nooit zelf genieten van je eigen feest? We'll take over. 
  • Mis jij net die creatieve voelsprieten tijdens het organiseren? We'll take over.
  • Of heb je gewoonweg geen tijd of zin om het te organiseren? We'll take over.

Waar?

Wij bieden de sfeerpakketten en losse verhuur aan in Arnhem en omstreken. Kom gerust langs of contact ons in het geval je vragen hebt. Wij kijken graag mee naar de mogelijkheden!

Beste bezoeker, ook onze site plaatst cookies zodat we onze site gebruiksvriendelijker kunnen maken en alles goed werkt.